FUCK THE POLICE! #2.



There, the truth. If you guys still support the government today, THINK TWICE. Don't just sit and judge people that were brave and do what they have to. You were not there, you were not there to witness it or somehow watch the brutality that happened that day. FUCK THE POLICE.

7 comments:

RepublicAku said...

aku nak tanya satu jer...kalau kau kena ugut kau cari siapa?

kalau kejap lagi tuhan sengaja nak uji kau ...kau kemalangan ...kau cari siapa?


jangan terlalu taksub sampai semua kau kahak kan!

gelaspecahh said...

ini dari sudut pandang aku,aku nampak ni.mungkin dari sudut pandang kau,lain.aku hormat.please.disini bukan ruang untuk kita bertekak.be professional.and aku tau kau bukan budak budak.aku tau kau dah besar.dan jgn jadi so childish.

Aqilah Remlee said...

Sorry John , ini pendapat aku pulak.

Tak akan ada polis mcm ni kalau tak ada manusia rebel macam ni. Jangan persoal kan ape yang kerajaan buat untuk korang , persoal kan ape korang buat untuk negara .

setakat ni , kau dah buat apa je untuk negara rasa-rasanya?
Aku tak ada niat nak perlekehkan kau punya pandangan but everyone should thinking this things. Berjuta rakyat , kalau kerajaan kita tak bagus . Takda negara ni membangun aku rasa. KL tu takda apa pun

gelaspecahh said...

pendapat masing masing.aku hormat. terima kasih.

Ja-Ja said...

Najib so cute you know. How come dia boleh jadi jahat. Hahahahhahahaha. polis pun bodoh dah jadi anjing kerajaan.

gelaspecahh said...

*senyum.

monologtinism said...

kalau dalam susah, kemalangan atau apa kadang-kadang jiran sebelah atau kereta yang lalu lalang juga boleh membantu. terpulang pada Tuhan siapa yang dikirimkan kepada kita untuk membantu..

memang tidak nafi ada sumbangan kerajaan pada negara. sumbangan kita pada negara? tak usahlah nak diexpect dengan seorang mampu. ianya perlu sepakat dan terpulang semula kepada individu. jika dia pelajar. pekerja kerajaan atau swasta. atau apa apa sekali dia mesti lah berusaha sungguh dalam bidang yang dicebur

negara ini membangun dengan apa selain ekonomi dan hubungan antarabangsa. rasuah. bagaimana dengan kes rogol judi arak buang bayi sosial yang beribu direkod dalam sehari. puncanya? hedonisme yang terlampau digalakkan

pendapat aku juga.